Arrangör:

Trading Online med TradingToplists.com

Trading Online med TradingToplists.com

Ett lokalt entreprenörforum med fokus på Nyköping och det lokala näringslivet.
Ekonomiforum är en lokal konferensarrangör i Nyköping som arrangerar en årlig sammankomst för lokala entreprenörer och företagare som vill vara med och påverka det lokala näringslivet.

Eventet ses som en lokal arena för näringslivet där företagare och entreprenörer från Nyköping med omnejd kan samla inspiration och hämta ny kunskap. Vi delar också med oss av de senaste nyheterna i våra samlingsprogram. Forumet kommer arrangeras i november 2018, och i årets program kommer vi också gästas av en rad olika föreläsare.

En av våra nya samarbetspartners och sponsorer för eventet är TradingToplists.com som drivs av Nyköpingsbon Jakob Henningsson. Under de första två dagarna kommer fokus ligga på digitaliseringen av de lokala verksamheterna. Det här året förväntar vi oss över 200 besökare.

Forumet organiseras av föreningen Ekonomiforum tillsammans med några av Nyköpings ledande organisationer, företag och föreningar. Utöver kostnadsfria föreläsningar kommer deltagarna även få prova på olika workshops och delta i diskussioner. Inträdet är kostnadsfritt för medlemmar. Besökare betalar 550 kronor dag. En utställning av lokala verksamheter kommer hållas den sista programdagen.

Öppettider
550 kronor per programdag.
Öppettiderna är 11:00 - 18:30 under samtliga programdagar.

Var är Trading Online med TradingToplists.com aktiv?

Grn-pushpin Kommande evenemang.

Red-pushpin Redan genomförda evenemang.

Kontaktinfo