Arrangör:

Svensk Byggtjänst

Svensk Byggtjänst

Informationsföretag för bygg- och fastighetssektorn

Samhällsbyggnad är ett av Sveriges största verksamhetsområden; över en halv miljon människor arbetar i en bransch som omsätter omkring en biljon kronor om året.Byggbranschen påverkar oss alla – såväl på arbetet som när vi är lediga – hela livet.
För att säkerställa en byggprocess som matchar samhällets behov, krävs samordning, information och kunskap. Därför finns Svensk Byggtjänst.

Sedan 1934 har vi samlat in, strukturerat och sålt den information som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Vi utvecklar verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Detta gör oss till den naturliga källan för byggproffs som söker information om exempelvis lagar, regler och teknik.

Svensk Byggtjänst är ett aktiebolag och våra aktieägare representerar hela samhällsbyggnadssektorn. Det gör att vi är väl förankrade i branschen. Vår omsättning uppgår årligen till närmare 200 miljoner kronor och vi återinvesterar en stor del av verksamhetsöverskottet till utveckling av produkter. Svensk Byggtjänst har sitt huvudkontor i Stockholm. Där finns merparten av de cirka 100 medarbetarna.

Var är Svensk Byggtjänst aktiv?

Grn-pushpin Kommande evenemang.

Red-pushpin Redan genomförda evenemang.

Kontaktinfo