Arrangör:

Springling Inspiration och Kommunikation

Åsa Tönne, Springling
Åsa Tönne, Springling

Inspirationsföreläsningar

När jag för något år sedan fick möjlighet och anledning att göra nya val i mitt liv, startade jag Springling Inspiration och Kommunikation.

Det tvingade mig att kliva utanför min egen ”comfort zone” – det krävdes lite mer – och jag upptäckte att jag kunde göra verklig skillnad för andra människor. Det är för mig en viktigt och fantastisk insikt.
Därför föreläser jag nu, som en del av min verksamhet, för företag och organisationer, om livet som den gåva det är. Och hur vi skall förhålla oss till allt det sorl som är omkring oss. Vad är egentligen viktigt; just nu?

Jag har arbetat med reklam på alla nivåer i över 20 år. Med allt från annonsering i print och filmproduktioner till digitala medier och direktreklam. På stora välkända byråer och på mindre. Jag arbetar både i Sverige och i andra länder. Jag kan hantverket.

Jag har idag förmånen att få arbeta med flera duktiga föreläsare och yrkesmänniskor kring varumärkesbyggande, hur man kan förhålla sig till det allt snabbare tempot och synen på varumärken – i denna vår föränderliga värld.

Så, se mig som en katalysator till ett välmående; en inspiratör, en mentor med klokskap och mycket glädje till livet.

Var är Springling Inspiration och Kommunikation aktiv?

Grn-pushpin Kommande evenemang.

Red-pushpin Redan genomförda evenemang.

Kontaktinfo