Arrangör:

MiljöRapporten Utbildning

MiljöRapporten Utbildning

Utbildning om miljö och hållbarhet

Lär dig mer om miljö och hållbarhet

Den snabbt växande utbildningsverksamheten inom MiljöRapporten uppskattas av alla som behöver lära sig det senaste inom praktiskt miljö- och hållbarhets-arbete. Utbildningarna rör högaktuella ämnen, är tidseffektiva och praktiskt inriktade.

MiljöRapporten samarbetar med marknadens ledande aktörer och väljer noga ut föreläsare och medverkande experter.

En utbildning hos MiljöRapporten ger dig och dina kollegor möjlighet att ta del av de senaste kunskaperna och verktygen för att lyckas inom hållbarhetsarbetet. Du får utbildning som hjälper dig att göra ett ännu bättre jobb!

MiljöRapporten ger dig kunskaper och utbildning inom miljö och hållbarhet

MiljöRapporten är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom miljö och hållbarhet. Förlaget arrangerar utbildningar och seminarier, ger ut tidningen MiljöRapporten samt omvärlds-bevakningen MiljöRapporten Direkt, som distribueras till prenumeranter via e-post och webb.

Bland kunderna finns miljöchefer och hållbarhetsansvariga inom näringsliv, på myndigheter och organisationer, liksom konsulter, forskare och experter inom CSR-området.

MiljöRapportens verksamhet drivs med höga krav på kvalitet, trovärdighet och högt kunskapsinnehåll.

Varje år deltar tusentals personer i MiljöRapportens utbildningar eller konferenser och tar del av nyheterna och analyserna i tidning och omvärlds-bevakning.

Var är MiljöRapporten Utbildning aktiv?

Grn-pushpin Kommande evenemang.

Red-pushpin Redan genomförda evenemang.

Kontaktinfo