Arrangör:

Hälsoskaparna

Hälsoskaparna

Träning

Hälsoskaparna, ett friskvårds- och rehabiliteringsföretag

Som startade sin verksamhet i Sundby Park 1990. 1994 flyttade företaget till Storgatan, och 10 år senare, 2004, när det blivit för trångt flyttade företaget till Gula Rosornas Företagsby, Eskilstunavägen 34.
I september 2006 öppnade Club Hälsoskaparna ytterligare en komplett träningsanläggning nu i Mariefred i Röda Korsets gamla folkhögskola. From november 2011 finns Hälsoskaparna Mariefred på ny adress i NYA fräscha lokaler på Skogsborgsvägen 4 i Mariefred.

Vår affärsidé
Att med välutbildad och kompetent personal, kunna erbjuda det senaste inom friskvårdsbranschen, anpassat till de lokala behoven och med inriktning både mot privatpersoner och företag.

Vi erbjuder
Ett brett träningskoncept i fräscha, ändamålsenliga lokaler, 1 400 m2 i Strängnäs samt 800 m2 i Mariefred. Två välutrustade gym med träningsmaskiner från TechnoGym. Särskilld avdelning med fria vikter finns i båda lokalerna. Liksom konditionsanläggning med löpband, crosstrainers, roddmaskiner, cyklar, recumbent-cyklar, cardiowave och stepmaskiner.

Vårt gruppträningsprogram innehåller ca 70 träningspass/vecka. En mix av Aerobic, StepUp, BodyPump, Spinning, PowerBox, Core och BodyBalance mm. Vi har speciella seniorträningspass och barn-och ungdomsträning i form av FunkyKidz och Bliss. Utförlig presentation finns under fliken våra pass.

Vi erbjuder även massage, konditionstester, hälsoprofilbedömningar, kostanalyser och kostprogram.

Vår ambition är att Du, som kund, skall få en helhetsupplevelse hos oss. Därför satsar vi extra på omklädningsrum med låsbara skåp (ta gärna med lås, eller köp av oss i receptionen), fräscha duschar, bastu och ångbastu. Ett stort solarium finns också i Strängnäs.

Club Hälsoskaparna, som bildades år 2000, då företaget genomgick en "ansiktslyftning" både vad gäller lokal och träningsutrustning, har idag ca 1500 medlemmar. Vi är CMS-anslutna och ger därmed våra medlemmar möjlighet att träna över hela världen utan extra kostnad. I Sverige finns f.n. ca 65 träningsanläggningar knutna till CMS. Läs mera på www.cms-travelpass.com.

Var är Hälsoskaparna aktiv?

Grn-pushpin Kommande evenemang.

Red-pushpin Redan genomförda evenemang.

Kontaktinfo