Arrangör:

Eva Berlander, Svenska Imagoinstitutet

Eva Berlander
Eva Berlander

Lär dig hur du skapar kärleksfulla relationer

Eva Berlander grundade Svenska Imagoinstitutet, ett utbildningscentrum med det långsiktiga målet att skapa en bättre värld, ett par, en individ i taget.

Med hjälp av Interpersonell neurobiologi (IPNB), arbetar hon med mental träning, Imago relationsterapi och Mindfulness med målet att skapa kärleksfulla relationer i vårt samhälle. Syftet är att inspirera människor till att se på till synes hopplösa konflikter och problem ur perspektivet: ”Så spännande!” Konflikter och svårigheter bär ofta med sig möjligheten till utveckling och nyckeln till förändring.

Att Hurra för konflikter

Att leva i en svår relation kan vara oerhört smärtsamt. När Eva uppmuntrar oss att hurra för konflikter tar hon inte bort det allvarliga i att ha det svårt tillsammans. Hon vill entusiasmera till att lugna nervsystemet och uppmuntra oss att se det som gör ”ont” från ett nytt perspektiv. Arbetet grundar sig på vetenskap och forskning inom området mänskliga relationer. För att uppleva hälsa, välmående och glädje behöver vi vara uppmärksamma på vad som fungerar och vad som inte fungerar i våra relationer. Vi behöver förstå vad vi kan göra för att skapa den integrering i vårt eget nervsystem som leder till harmoni och balans.

Att gå över bron

Genom att bland annat lära ut en integrerande dialog; ”att gå över bron”, som bygger på närvaro, intoning, empati och inlevelse i den andra personens värld, (och i vår egen) hjälper Eva människor att hitta tillbaka till känslan av att vara livs levande – både tillsammans och var och en för sig. Detta oavsett om relationen kommer att fortsätta på det sätt som den

Eva Berlander erbjuder hjälp med bland annat parterapi, samtalsterapi och familjerådgivning.

Var är Eva Berlander, Svenska Imagoinstitutet aktiv?

Grn-pushpin Kommande evenemang.

Red-pushpin Redan genomförda evenemang.

Kontaktinfo