Arrangör:

Easycredit Sverige

Easycredit Sverige
Easycredit Sverige

Svensk kreditgivare

Easycredit är ett företag som arbetar med att låna ut pengar till privatpersoner. Utbudet består av flexibla lån som kan jämföras med sms lån och snabblån. Easycredit är en ansvarsfull kreditgivare som fokuserar på hållbarhet och förmånliga lån. Företaget är etablerat på marknaden sedan 2006 och har en lång historia av ekonomisk stabilitet. De är även det enda konsumentkreditföretaget som har fått det högsta kreditbetyget AAA-rating, från kreditärderingsbolaget soliditet. Mer om AAA och dess betydelse kan du läsa om här.

Easycredit har genom åren arbetat med ett digitalt fokus och kan idag erbjuda nya och gamla kunder en enklare hantering av lån och avbetalningar. Easycredit har skapat en enkel digital plattform tack vare nytänkande satsningar och prioriterat individanpassade lösningar.

De har ett stort engagemang för lärande inom den digitala fintech-branschen och håller sig alltid uppdaterade på det senaste. Easycredit vill sprida och dela med sig av sin kunskap och kommer därför under våren att ge ut några webbseminarium, se utgivningsdatum och tema för seminarium. Ytterligare information om Easycredit finns här.

14 januari: Seminarium om dagens och framtidens utmaningarna inom fintech- branschen.

16 februari: Webbseminarium om betydelsen av ständig utveckling och vikten av att ifrågasätta och pröva nya innovationer som är under utveckling.

10 mars: Webbseminarium om vikten av att fokusera på användarvänliga digitala lösningar för att nå framgång.

15 april: Seminarium om utvecklingen av fintech inom bank och finans.

Var är Easycredit Sverige aktiv?

Grn-pushpin Kommande evenemang.

Red-pushpin Redan genomförda evenemang.

Kontaktinfo