Arrangör:

Drömfabriken i Stallarholmen

Foto: Viktoria Bäck Eriksson
Foto: Viktoria Bäck Eriksson

Förening som vill ge fler människor möjlighet att realisera sina drömmar

Föreningen Drömfabriken vill ge fler människor möjligheten att realisera sina drömmar och tror på skapande som ett verktyg för att väcka motivation, glädje och livslust.

Visionen är också att Drömfabriken ska fungera som en resurs för människor som befinner sig i olika utsatta situationer. Det kan vara skoltrötta elever, arbetslösa, sjukskrivna, ensamma med flera. För att detta ska bli verklighet behövs ett brett samarbete med bland annat Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, socialtjänsten, sjukvården och andra organisationer. Samarbetet med Stallarholmens församling och skolan har redan påbörjats.

Drömfabriken i Stallarholmen startade i april 2012 och har under våren och sommaren ordnat kurser i foto, lådbilsbygge, teater, dans, musik samt arrangerat större evenemang som Musikbingo med allsång mellan flyglarna vid Gula Industrihuset i Stallarholmen.

Till hösten startar bland annat filmvisning och fler aktiviteter planeras.

I styrelsen ingår Stefan Seidel (ordförande), Viktoria Bäck Eriksson, Anna Särnå, Peter Drakenberg, Carina Seidel, Martin Törnqvist och Pia Boson.

Var är Drömfabriken i Stallarholmen aktiv?

Grn-pushpin Kommande evenemang.

Red-pushpin Redan genomförda evenemang.

Kontaktinfo