Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Trollet Klumpekloss

Trollet Klumpekloss
Trollet Klumpekloss

Teater

Lördag 13 september 2014 klockan 14.00–15.00 i Ekerö kommun

Varm teaterföreställning för barn

Nyfiken och förundrad möter trollet Klumpekloss människovärlden. Genom humor och värme lär hon oss värdet av naturen och varandra.

Långt in i skogen i en grotta bor trollet Klumpekloss med sitt barn och sin vän räven Yvis. På en stig i närheten av grottan passerar människor, och Klumpekloss fascineras av dem. Efter bästa förmåga försöker hon härma efter. Bland annat byter hon ut sin egna unge mot ett människobarn, något hon snart ångrar.

Klumpekloss ärliga försök att härma något som hon sen kommer på att hon kan leva utan, blir ofta till roliga förvecklingar och insiktsfulla bilder.

Miljö, utanförskap och informationsteknik är ämnen som tas upp. Men grunden är trots allt att bjuda publiken på en lustfylld stund med Klumpekloss, det menar Bert Gradin och Hanna Z som står för gestaltning, dockframställning och scenbild.

Föreställningen, i regi av Krister Lindgren, kommer att innehålla musik, vemod, trolleri och humor. Före och efter föreställningen bjuds publiken att interagera i trollet Klumpekloss värld. Kanske får man lukta på en äkta trollsvans? Titta på trollets bo och lära sig lite om trollens liv och tillvaro.

Barn- och familjeföreställning (fr 4 år) ca 40 min + interaktiv miniutställning om troll

Plats: Ölsta Folkets Hus

Adress: Solbergavägen 1, 179 98 Färentuna, Sverige

Latitud/longitud: N 59°24.251' O 17°39.307'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier