Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

The Ballroom Band med gästartister

Konserter

Fredag 16 december 2011 klockan 20.00 i Strängnäs kommun

Med Staffan Hellstrand, Anna Stadling, Anders F Rönnblom, Peder af Ugglas, Jesper Lindberg

The Ballroom Band
Den alternativa folk n countryns stora hopp. Med referenser som Steve Earle, The Band, Wilco & Waterboys har dom spelat sig upp i toppen levererar alltid live!
www.theballroomband.com

Med gästartister:

Staffan Hellstrand
En av dom riktigt stora inom svensk musik. Vem kan inte sjunga med i "Lilla Fågel Blå" och "Bilder av dig"
www.staffanhellstrand.se

Anna Stadling
Norrländska präriens gudinna som alltid trollbinder sin publik. Allt kring Annas musik är vackert,ärligt och äkta. Första artisten som fick Marie Bergman-spidendiet 2011.
www.annastadling.com

Anders F Rönnblom
Sveriges mest kompetenta rocklyriker som skrivit klassiker som "Komedia", "Jag kysste henne våldsamt" och "Det är inte snön som faller". Firar 50 år som låtskrivare och är mer aktuell som artist än någonsin.
www.andersf.com

Peder af Ugglas
Peder af Ugglas är naturligtvis en briljant gitarrist, eller rättare sagt musiker. Rent tekniskt är det säkert få som slår honom på fingrarna. Lik förbaskat är det inte denna briljans som är hans främsta styrka. Snarare är det hans förmåga att hitta de där tonerna, stämningarna, uttrycken som går rakt in i...vad det nu är det går in i. Hjärtat, själen...välj själv.
www.pederafugglas.se

Jesper Lindberg
Sveriges BANJO-kung! Jesper har turnerat världen över med bla: Eldkvarn, Totta Näslund, Björn Afzelius, Grus i dojan, Ola Magnell mfl. En entertainer som håller absolut världsklass!
www.banjoism.com

-------------------------
OBS! Om du vill vara säker på att komma in på våra konserter inne i Värdshuset så bör du förboka matplats eller lyssnarplats via mail eller telefon!

Om ni beställt bord i restaurangen i samband med konsert rekommenderar vi att ni kommer mellan 18 och 19 så hinner ni äta i god tid innan konserten börjar kl 20.

Adress: Skottvångs Gruva, 647 92 Mariefred

Latitud/longitud: N 59°10.867' O 17°8.131'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier