Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Siffrorna talar – grundkurs i numerologi

Personlig utveckling & lärande

Torsdag 30 maj 2019 klockan 10.00–14.00 i Huddinge kommun

Kom i balans genom numerologi!

Vad avslöjar vår födelsetid och våra namn om oss? Vem passar vi ihop med? Varför? Hur ändras en människas liv när hon byter namn? Med hjälp av sin över 50 år långa erfarenhet har Gladys Lobos utgående från Pythagoras numerologiska system skapat en unik metod för att hjälpa människor till ett bättre liv genom att lägga till namn/ändra på namnteckningen så att deras numerologiska vibrationer balanseras.
Kurstid: torsdag 30.5.2019 kl. 10-14. Kursplats: Äppelvägen 8, Huddinge. Pris 900 kr. Lärare Annina Kyrklund från Ljusets Hjärta, Finland.
Tilläggsuppgifter hittar du på hemsidan https://valonsydan.fi/sv/kurser/#13

Även om du inte kan komma själv den här gången blir jag jätteglad om du vill hjälpa till med att sprida informationen t.ex. genom att dela detta event på din vägg.

Även några enstaka tider för en personlig numerologisk konsultation (ca 2,5-3h, pris 1500 kr,) finns kvar 30.5.2019-3.6.2019, tilläggsinformation https://valonsydan.fi/sv/numerologi/. Hör dig för per mejl: valonsydan@gmail.com

Annina Kyrklund har arbetat i över 25 år som andlig vägledare och lärare och har ett eget center, Ljusets Hjärta, i Finland. Hon har specialiserat sig på att kunna komma åt och ändra på undermedvetna tankemönster som styr vårt liv. Hon har också studerat numerologi i nio år och är den ena av två i världen som diplomerats av Gladys Lobos som lärare i numerologi.”

Pris: 900 kr

Anmälan: Antalet platser är begränsat till tio, så anmäl dig så fort som möjligt till valonsydan@gmail.com för att säkra din plats.

Adress: Äppelvägen 8, 141 60 Huddinge

 

Kartplats för evenemanget saknas.

Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier