Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Nordens största loppis

Miljö- & naturvård

Söndag 29 maj 2016 klockan 10.00–16.00 i Stockholms stad

Årlig folkfest för återvinning

Anmäl dig/köp biljett ...

Återvinningsfesten i Hornstull är Nordens största loppmarknad och arrangeras sista söndagen i maj sedan tolv år tillbaka. I år är det söndagen den 29 maj mellan kl 10-16 som gäller.

Under denna dag är det fritt fram för alla som bor i Hornstull att sälja eller skänka bort sin prylar på gatan utanför sitt hus. Vanligtvis brukar det komma 80 000 personer till området för att fynda och njuta av den festliga stämningen.

Återvinningsfesten arrangeras av föreningen Medveten konsumtion.

Ett av Medveten Konsumtions samarbeten under Återvinningsfesten: Visste du att du t ex kan laga dina jeans gratis (max ett par) inne i Gallerian på Återvinningsfesten? Stadsmissionens REMAKE kommer att demonstrera hur man kan göra det dessutom – för länge leve jeansen! Nål, tråd, lappar och symaskiner finns på plats.

Förutom detta kommer Stadsmissionen att stå längst ner på Hornsbruksgatan (bredvid bilibioteket) och ta emot dina textilier. Reuse – Reduce – Recycle! Dessutom kommer Cirqle att stå tillsammans med dem och erbjuda rabattkuponger för de som lämnar in gåvor till Stadsmissionen. Givetvis gäller dessa rabattkuponger hos Stadsmissionen!

Välkommen du med!

Plats: Väster och öster om Långholmsgatan, Hornstull

Adress: Långholmsgatan, 117 33 Stockholm, Sverige

Latitud/longitud: N 59°19.018' O 18°1.983'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier