Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

MILJÖL med professor Karl-Henrik Robèrt

Karl-Henrik Robért, Bild: Ingenjörer för Miljön
Karl-Henrik Robért, Bild: Ingenjörer för Miljön

Miljö- & naturvård

Måndag 30 mars 2020 klockan 18.00 i Stockholms stad

Virtuellt: Karl-Henrik berättar bl.a om en betaversion av Strategisk Hållbar Utveckling

Anmäl dig/köp biljett ...

Virtuellt evenemang:

Grundaren av Det Naturliga Steget; Karl-Henrik Robèrt, är sedan 2002 professor vid Blekinge Tekniska Högskola. Där har han tillsammans med professor Göran Broman byggt upp en avdelning för Strategisk Hållbar Utveckling. 30 personer koordinerar där ledande internationell forskning inom området, har forskarutbildning, kläcker doktorander, driver Mastersprogram, webbaserad utbildning, samt arbetar med bolag och kommuner världen över.

Karl-Henrik kommer berätta om hur verksamheten har utvecklats under senare år, samt om en interaktiv webbaserad videokurs i Strategisk Hållbar Utveckling som nu finns tillgänglig i en betaversion som du gärna får pröva.

1989 grundade Karl-Henrik organisationen Det Naturliga Steget, en organisation med syfte att slå en bro mellan forskning och beslutsfattande i hållbarhetsfrågor. Metodiken som Karl-Henrik initierade arbetet med har vidareutvecklats och spridits världen över. Med Karl-Henrik som primus motor har man fortsatt den modell som han grundade i Sverige, att systematiskt moderera en lärprocess mellan universitet bolag, kommuner, och samhällssektorer, för att genom förbättrad strategisk överblick förena systematisk hållbar utveckling med god affärsutveckling. Ledare lär sig att sätta sin egen verksamhet i relation till hållbarhet för hela biosfären, liksom att gradvis närma sig målbilder där man är del av lösningen för biosfären, snarare än del av problemet.

Ingenjörer för Miljön, Artister för Miljön, Läkare för Miljön, Psykologer för Miljön är alla delar av DNSY – Det Naturliga Stegets Yrkesnätverk.

Till MILJÖL är alla välkomna! Du behöver varken vara artist eller ingenjör - du behöver inte ens gilla pilsner :-)

MILJÖLs motto sen starten 1996 gäller i allra hösta grad:
"Det måste vara roligt att rädda planeten - annars går det nog inte."

En Zoom-länk kommer att mailas ut till alla anmälda samma dag. Så till denna första virtuella pub måste du anmäla dig.

Anmälan: Anmälan sker via https://forms.gle/g3rCPYvAsZQ6fFDJ6

Plats: Virtuellt

 

Kartplats för evenemanget saknas.

Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier