Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Lunch2Lunch - ny kickoff för soloföretag

Företagande & entreprenörsskap

Fredag 12 september 2014 klockan 12.00–lördag 13 september 2014 klockan 13.00 i Strängnäs kommun

Höstkickoff för kvinnor som driver företag

Nu är det dags igen - för ”Lunch2Lunch”, för oss kvinnor som driver företag. Lite mer avkoppling den här gången.

Även denna gång håller vi prisnivån på en rimlig nivå, 1 680 kr, exklusive moms. Priset avser helpension i dubbelrum, inklusive roddbåt/kanot, matlagningsaktivitet och bastuflotte.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller. Anmäl ditt intresse till: pia@bosonsbyra.se.

Vi träffas på Svedängs Gård för en lättare lunch, fredagen den 12 september kl.12 Därefter drar vi på oss flytvästarna och paddlar över till Hornudden. På Hornudden väntar en eftermiddagsfika och eventuell shopping i deras KRAV-märkta gårdsbutik. Vi kommer också att få dra på oss förkläden och kliva in i restaurangköket för att lära oss lite mer om ekologisk matlagning. Aktiviteten kommer att ske tillsammans med personal från Hornuddens restaurang.

När förrätten, varmrätten och desserten är färdiglagade, paddlar vi tillbaka till Svedängs Gård. Där väntar ett dukat långbord i glasverandan och – simsalabim – vår trerätters-middag!

Aftonen tillbringar vi förhoppningsvis i månens sken, nere på bastuflotten, med kall öl och tilltugg från lokalt bageri och bryggeri.

Sirpa Luomala som har agentur för Marja Entrich biologiska hudvårdsprodukter, har lovat att se till så att vi inte känner igen varandra den här gången heller, då vi får möjlighet att prova ME:s ansiktsprodukter och ansiktsmask i bastun.

På lördag morgon får vi prova på holistisk yoga i glasverandan. Det är Eva Albäck, akupunktör och kinesiolog på VändPunkt som leder yogan.

Även denna gång kommer alla deltagare att presenteras på hemsidan, http://firmauno.wordpress.com/ och du har möjlighet att ta med ett exklusivt erbjudande till övriga deltagare på plats och som också kan presenteras på hemsidan.

På lördag förmiddag finns möjlighet till avkoppling, gemensam långpromenad eller annat. Innan våra vägar skiljs åt, äter vi en gemensam sopplunch (12-13).

Kort om Firma Uno – roligt för soloföretagare

Ambitionen för Firma Uno är att varje arrangemang ska hålla en hög kvalitet, ge möjligheter till kompetensutbyte, affärsnytta, gemenskap, glädje och rekreation med ett hållbart perspektiv.

På Firma Unos arrangemang har du som soloföretagare möjlighet att få såväl nya perspektiv som nya kontakter eftersom flera olika branscher finns representerade. Du får också en möjlighet att berätta mer om din verksamhet och dina produkter/tjänster samt presentera konkreta erbjudanden.

Bakom konceptet Firma Uno står, förutom initiativtagare Pia Boson, Kersti Angenent, Helena Öberg, Ulrika Johansson, Åsa Fontana och Eva Strindlund.

Pris: 1680 kr, exklusive moms

Anmälan: pia@bosonsbyra.se

Plats: Svedängs Gård

Adress: Tosterö Svedäng 4, 645 93 Strängnäs, Sverige

Latitud/longitud: N 59°26.024' O 17°1.93'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier