Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Lär dig rapportera enligt GRI G4

Miljö- & naturvård

Onsdag 17 februari 2016 klockan 09.00–torsdag 18 februari 2016 klockan 16.30 i Stockholms stad

Utbildning i hållbarhetsrapportering med hjälp av Global Reporting Initiative, GRI

Anmäl dig/köp biljett ...

Här är utbildningen för dig som vill lära dig hur en hållbarhetsrapportering går till med hjälp av ramverket för Global Reporting Initiative (GRI).

Under två hela dagar lär du dig planeringen av en rapport. Du får kunskap om hur en rapporteringsprocess går till samt hur en rapport kan kommuniceras och granskas. Fakta varvas med gruppövningar och fallstudier från verkligheten.

Tillsammans med Ethos International erbjuder MiljöRapporten en utbildning om hur du hållbarhetsredovisar enligt GRI:s riktlinjer. Under två dagar får du den grund du behöver för att lyckas med en framtida GRI G4 rapport.

Inledningsvis ger utbildningen dig en generell introduktion till hållbarhetsrapportering för att sedan gå vidare på djupet i GRI-ramverket. En stor del av första dagen kommer att handla om planeringen av en rapport där resursåtgång och mål är grundstenar.

Utbildningens andra dag fokuserar på hur en rapporteringsprocess går till samt hur en rapport kan kommuniceras och granskas. Du kommer genomgående att förses med exempel från olika företags GRI-rapporter samt få möjlighet att diskutera det som gås igenom i olika gruppövningar.

Målgrupp för utbildningen
Utbildningen riktar sig främst till dig som ansvarar för icke-finansiell rapportering på företag eller arbetar med hållbarhetsfrågor, kommunikation eller liknande och vill lära dig mer om hållbarhetsrapportering.

Utbildningen kräver inga specifika förkunskaper, men en god förståelse för hur företag arbetar med hållbarhet är fördelaktigt.

Mål med utbildningen
Målet med utbildningen är att ge dig en god grund för att skapa en hållbarhetsrapport i enlighet med GRI G4 samt kunskap om hur rapporten kan kommuniceras mot olika intressentgrupper.

Kursavgiften inkluderar måltider under dagen samt fullständig kursdokumentation.

För mer information om utbildningsdagen kontakta Susanna Ullman, tel 08-23 47 10

Pris: Ordinarie pris 10 900 kr exkl. moms. Pris för prenumerant på tidningen MiljöRapporten och/eller MiljöRapporten Direkt är 9 900 kr exkl. moms.

Anmälan: Anmälan till kursen är bindande, dock sker avbokning utan kostnad om avbokningen sker senast 30 dagar före kurstillfället.

Plats: Stockholm

 

Kartplats för evenemanget saknas.

Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier