Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Lär dig rapportera enligt GRI G4

Miljö- & naturvård

Tisdag 10 november 2015 klockan 09.00–16.30 i Stockholms stad

Hållbarhetsrrapportering med hjälp av ramverket för Global Reporting Initiativ (GRI)

Anmäl dig/köp biljett ...

Här är utbildningen för dig som vill lära dig hur en hållbarhetsrapportering går till med hjälp av ramverket för Global Reporting Initiative (GRI). Under två hela dagar lär du dig planeringen av en rapport. Du får kunskap om hur en rapporteringsprocess går till samt hur en rapport kan kommuniceras och granskas. Fakta varvas med gruppövningar och fallstudier från verkligheten.

Tillsammans med Ethos International erbjuder MiljöRapporten en helt ny utbildning om hur du hållbarhetsredovisar enligt GRI:s riktlinjer. Utbildningen ger dig den grund du behöver för att lyckas med en framtida GRI G4 rapport.

Utbildningen riktar sig främst till dig som ansvarar för icke-finansiell rapportering på företag eller arbetar med hållbarhetsfrågor, kommunikation eller liknande och vill lära dig mer om hållbarhetsrapportering. Det krävs inga specifika förkunskaper, men en god förståelse för hur företag arbetar med hållbarhet är fördelaktigt.

Kursavgiften inkluderar måltider under dagen samt fullständig kursdokumentation.

För frågor kontakta
Susanna Ullman,
tel: 08-23 47 10

Pris: Ordinarie pris 10 900 kr exkl. moms. Pris för prenumerant på tidningen MiljöRapporten och/eller MiljöRapporten Direkt är 9 900 kr exkl. moms.

Plats: Nordic C Hotel, Vasaplan 4, Stockholm

Adress: Vasaplan 4, 111 20 Stockholm, Sverige

Latitud/longitud: N 59°19.932' O 18°3.407'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier