Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

INSTÄLLD: Sharon Dyall & Lars Säfsund

Sharon Dyall, Lars Säfsund och Trio X hyllar Stevie Wonder.
Sharon Dyall, Lars Säfsund och Trio X hyllar Stevie Wonder.

Konserter

Onsdag 18 mars 2020 klockan 19.00–20.30 i Enköpings kommun

Trio X med Sharon Dyall & Lars Säfsund hyllar Stevie Wonder 70 år!

//För att minska risken för spridning av coronaviruset har konserten den 18 mars ställts in. OBS! Biljetter återköps på Joar Blå under konsertdagen den 18 mars mellan kl 18–19 eller via den körmedlem ni köpte dem ifrån.//

Tidigare skrivet om den nu inställda konserten:

Mångsidiga och prisade Sharon Dyall är verksam inom olika genrer – soul, blues, jazz och musikal. Hon blev känd hos den breda allmänheten i tv-serien “Varuhuset”. I början av sin karriär sjöng Sharon med Sveriges pop- och jazzelit, och har senare gett ut skivor och turnerat med artister som Totta Näslund, Svante Thuresson och Nils Landgren. Hon har utvecklats till en mångsidig artist som även turnerar i eget namn.

Lars Säfsund har setts i musikalroller i Jesus Christ Superstar, Rent, Sweet Charity och Sol, Vind och Vatten. Han är med sin breda musikalitet även en av Sveriges flitigast anlitade körsångare. På skivor kan han höras som leadsångare i rockgrupperna Work Of Art, Enbound och Lionville, men det är ändå soul-sångare som inspirerat honom mest. Därför tycker han är det extra roligt att få hylla sin gamle barndomshjälte: Stevie Wonder.

Flera av de artister som Trio X – Lennart Simonsson, piano, Per V Johansson, bas och Joakim Ekberg, trummor – samarbetar med har introducerats på den populära musikserien i Uppsala Konsert & Kongress: Carte Blanche. Där bjuder Trio X in hemliga gäster inför en stor publik. Dessa musikmöten har gett mersmak och här fortsätter ett samarbete!

En konsert inom ramen för Konsertkarusellen i ett samarbete mellan Musik i Uppland och Enköpings Kammarkör.

Pris: 200 kr (vuxen), 100 kr (barn under 18 år)

Anmälan: Biljetter säljs hos Gestbloms Bokhandel från och med 24 februari

Plats: Joar Blå

Adress: Ågatan 29, Enköping

 

Kartplats för evenemanget saknas.

Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier