Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Grundkurs i CSR

Miljö- & naturvård

Onsdag 9 september 2015 klockan 09.00–16.30 i Stockholms stad

Grunderna i hållbarhet och en intensivkurs för ett effektivt CSR-arbete

Anmäl dig/köp biljett ...

Har du precis börjat arbeta med hållbarhet och Corporate Social Responsibility (CSR) eller är du intresserad av frågorna och vill veta mer? Grundkursen i CSR passar i så fall utmärkt för dig!
Under denna heldagsutbildning får du en genomgång av grunderna i hållbarhet och samtidigt en intensivkurs i hur man skapar ett lyckat och effektivt CSR-arbete. Fakta växlas med fallstudier för att ge dig en så bred och användbar grund som möjligt.

Målgrupp för utbildningen
Grundkursen i CSR riktar sig främst till dig som arbetar med hållbarhetsfrågor, miljö och kvalitet eller arbetar som verksamhetsutvecklare alternativt inköpare. Även du som arbetar med kommunikation har stor nytta av kursen. Efter utbildningen har du fått en överblick av vad CSR och hållbarhet handlar om och vilka faktorerna för ett lyckat hållbarhetsarbete är. Inga förkunskaper krävs för kursen.

Låt dig inspireras och vinn ny kunskap bland CSR experter och kollegor!

Kursledare är Anna Lindstedt och Malin Lindfors Speace.

Anna Lindstedt är vd och Certified SA8000 Basic Auditor på Ethos International, med mångårig erfarenhet av att hjälpa företag med deras hållbarhetsarbete. SA8000 är en global standard för socialt ansvarstagande på arbetsplatsen, som är certifierbar.

Även Malin kommer från Ethos International och är en av Sveriges få experter på hållbarhets-redovisning enligt GRI (Global Reporting Initiative).

Pris: Ordinarie pris 5 900 kr exkl. moms. Pris för prenumerant på tidningen MiljöRapporten och/eller MiljöRapporten Direkt är 4 900 kr exkl. moms.

Anmälan: Anmälan till utbildningar är bindande, dock sker avbokning utan kostnad om avbokningen sker senast 30 dagar före kurstillfället.

Plats: Lundqvist och Lindqvist, Klarabergsviadukten 90, Stockholm

Adress: Klarabergsviadukten 90, 111 64 Stockholm, Sverige

Latitud/longitud: N 59°19.805' O 18°3.23'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier