Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Frukostseminarium om Our Impacts

Miljö- & naturvård

Tisdag 17 mars 2015 klockan 08.30–10.00 i Stockholms stad

Our Impacts är ett internationellt ledande verktyg för klimatberäkningar.

Anmäl dig/köp biljett ...

Zeromission och U&We bjuder in till frukostseminarium om Our Impacts. Our Impacts är ett internationellt ledande verktyg för klimatberäkningar. Det är webbaserat, intuitivt, lagrar data över åren, innehåller 30.000 emissionsfaktorer och möjliggör decentraliserad insamling av data.

Our Impacts är acckrediterat av CDP som verktyg för börsnoterade företags klimatrapportering. Seminariet vänder sig till företag som gör eller ska göra klimatredovisning, i dagsläget använder excel och till de som önskar ett effektivare sätt att ta fram underlag till hållbarhetsredovisningen.

Johanna Grant, ZeroMission, ger sin syn på varför företag bör ha en klimatstrategi, hur man går tillväga för att mäta sin klimatpåverkan och hur man sätter reduktionsmål.

Anna Larsson, U&We, beskriver hur Our Impacts underlättar datainsamling och beräkning, hur data kan presenteras, hur kvalitet säkras och hur programmet kan användas av både stora och små företag.

Erika Svensson, ledarskapsutvecklare och hållbarhetsansvarig på Ledarna, delar med sig av sina erfarenheter med att arbeta systematiskt med klimatfrågan och hur de låter resultatet från klimatredovisningen vägleda arbetet.

Frukost serveras från kl. 08.00. Seminarierna är kostnadsfria, men då platserna är begränsade debiteras frånvaro utan återbud med 800 kr.

Anmälan: Vi vill ha din anmälan senast 13 mars.

Plats: Stockholm

Adress: Stora Nygatan 45

 

Kartplats för evenemanget saknas.

Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier