Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Frukostseminarium om klimatredovisning

Miljö- & naturvård

Torsdag 4 juni 2015 klockan 08.30–10.00 i Stockholms stad

ZeroMission bjuder in till frukostseminarium om Our Impacts. Our Impacts är ett internationellt ledande verktyg för klimatberäkningar. Det är webbaserat, intuitivt, lagrar data över åren, innehåller 30.000 emissionsfaktorer och möjliggör decentraliserad insamling av data. Our Impacts är acckrediterat av CDP som verktyg för börsnoterade företags klimatrapportering. Seminariet vänder sig till företag som gör eller ska göra klimatredovisning, i dagsläget använder excel och till de som önskar ett effektivare sätt att ta fram underlag till hållbarhetsredovisningen.

Johanna Grant, ZeroMission, ger sin syn på varför företag bör ha en klimatstrategi, hur man går tillväga för att mäta sin klimatpåverkan och hur man sätter reduktionsmål.

Mia Häggström, miljö- och teknikchef på Fabege, berättar hur Our Impacts gjort det möjligt att visualisera klimatpåverkan på bolags-, stadsdels- och fastighetsnivå samt skapa underlag för kunddialog och samverkan för att minska lokalers klimatfotavtryck.

Anna Larsson, U&We, beskriver hur Our Impacts underlättar datainsamling och beräkning, hur data kan presenteras, hur kvalitet säkras och hur programmet kan användas av både stora och små företag.

Vi vill ha din anmälan senast 2 juni. Frukost serveras från kl. 08.00. Seminarierna är kostnadsfria, men då platserna är begränsade debiteras frånvaro utan återbud med 800 kr.

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan: Anmäl dig på hej@uandwe.se

Adress: Stora Nygatan 45, 111 27 Stockholm, Sverige

Latitud/longitud: N 59°19.394' O 18°4.253'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier