Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Finansiering av hållbarhetsprojekt

Miljö- & naturvård

Torsdag 5 november 2015 klockan 09.00–17.00 i Stockholms stad

Lär dig att finansiera dina projekt med EU-medel

Anmäl dig/köp biljett ...

Nu erbjuder MiljöRapporten en unik utbildning för dig som vill lära dig att finansiera dina projekt med medel från EU och via nationella fonder.

Utbildningen ger dig kunskaper som du kan använda för att finansiera hållbarhetsprojekt. Du lär dig vad som är viktigt att tänka på när man ska göra dessa typer av ansökningar och vilka de vanligaste fallgroparna är. Kursen gästas bland annat av en föreläsare från Tillväxtverket.

Du får under dagens workshop möjlighet till stöd och feedback i analysen för hur du kan realisera just dina hållbarhetsprojekt, och vi presenterar möjligheter för hur din organisation på ett framgångsrikt sätt kan arbeta vidare med dessa frågor.

Utbildningen leds av två erfarna konsulter från WSP. Thea Ohlander Arfwidsson arbetar med miljöstrategiska frågor och projektutveckling av hållbara projekt. Charlotte Hauksson har många års erfarenhet av extern finansiering och är ett erfaret proffs på att projektleda och utveckla stora och små ansökningar.

Kursavgiften inkluderar måltider under dagen samt fullständig kursdokumentation.

Pris: Ordinarie pris är 5 900 kr exkl. moms. Pris för prenumerant på tidningen MiljöRapporten och/eller MiljöRapporten Direkt är 4 900 kr exkl. moms.

Anmälan: Anmälan till kursen är bindande, dock sker avbokning utan kostnad om avbokningen sker senast 30 dagar före kurstillfället.

Plats: Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57 A, Stockholm

Adress: Birger Jarlsgatan 57A, 113 56 Stockholm, Sverige

Latitud/longitud: N 59°20.476' O 18°3.862'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier