Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Certifierad utbildning i GRI G4

Miljö- & naturvård

Tisdag 24 november 2015 klockan 08.45–onsdag 25 november 2015 klockan 17.30 i Stockholms stad

Kurs om hållbarhetsredovisning och hur du använder riktlinjerna från Global Report

Anmäl dig/köp biljett ...

Vill du lära dig mer om hållbarhetsredovisning och hur du använder riktlinjerna från Global Reporting Initiative? Denna tvådagarsutbildning ger dig det du behöver. Utbildningen är certifierad av GRI:s sekretariat i Amsterdam. Efter avslutad utbildning får du ett diplom utfärdat av sekretariatet.

Utbildningen blandar föreläsningar, diskussioner och interaktiva övningar och kommer att hjälpa din organisation att utveckla hållbarhetsarbetet. Den tar upp olika sätt att använda redovisningen som en del av strategisk kommunikation och kommer också beskriva hur rapporteringen kan användas för att driva hållbarhetsarbetet.

Utbildningen fokuserar på processen, resultatet och hur redovisningen kan användas strategiskt snarare än på tekniska detaljer även om det också finns utrymme att diskutera sådana. Utbildningen handlar till stor del om att utveckla deltagarnas kompetens och förmåga att driva komplicerade projekt som att ta fram en hållbarhetsredovisning. Effektiva föreläsningspass varvas med interaktiva övningar och diskussioner baserade på deltagarnas förutsättningar och utmaningar.

UTBILDNINGEN RIKTAR SIG TILL:
Utbildningen riktar sig till dem som arbetar med kommunikation, hållbarhet, redovisning eller liknande och som vill lära sig mer om hållbarhetsredovisning, oavsett sektor eller bransch. Utbildningen kräver inga förkunskaper, men viss förståelse för hur företag och organisationer arbetar med hållbarhet är bra.

MÅL MED UTBILDNINGEN:
Målet med utbildningen är att utveckla deltagarnas förmåga att leda eller delta i arbetet med hållbarhetsredovisning, att ge en god övergripande förståelse för vad som krävs för att redovisningen ska uppfylla GRI:s riktlinjer (G4) och hur arbetet med redovisningen kan användas för att utveckla organisationens hållbarhetsarbete.

CERTIFIERAD UTBILDNING
Utbildningen är certifierad av GRI:s sekretariat i Amsterdam. Efter avslutad utbildning får kursdeltagaren ett diplom utfärdat av sekretariatet.

Utbildningen genomförs i samarbete Enact Sustainable Strategies, som sedan 2012 är certifierade GRI-utbildare. Certifieringen beviljas av GRI-sekretariatet i Amsterdam och innebär att de uppfyller de kvalitetskrav som sekretariatet satt upp.

Delar av utbildningen kommer att hållas på engelska.

Datum: 24-25 november 2015

Tid: 08.45–17.30 (båda dagarna)

Utbildningsledare är Sara Vikman och David Carlsson.

Sara Vikman är konsultchef på Enact. Hon har lång erfarenhet från hållbarhetskommunikation och GRI-rapportering, affärsetik och anti-korruption.

David Carlsson arbetar som projektledare och marknads- och kommunikationschef på Enact Sustainable Strategies. Han har bred erfarenhet av att stötta företags hållbarhetsarbete genom strategiutveckling, riskanalys, utbildning, implementering och hållbarhetsredovisning. David är certifierad GRI-utbildare.

Pris: Pris: 11 900 kronor exklusive moms (i priset ingår lunch och kaffe/te med tilltugg under båda dagarna).

Plats: Centrala Stockholm.

 

Kartplats för evenemanget saknas.

Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier