Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

BarCamp 2016 Hållbar destination

Miljö- & naturvård

Torsdag 26 maj 2016 klockan 09.30–fredag 27 maj 2016 klockan 16.00 i Sigtuna kommun

BarCamp om hållbarhet inom turism, möten och events – Green Tourism Camp Scandinavia

Anmäl dig/köp biljett ...

Sedan 2013 har vi i Sigtuna i samverkan med GMIC arrangerat en BarCamp om hållbarhet inom turism, möten och events – Green Tourism Camp Scandinavia.

Initiativet kom efter att vi i Sigtuna hade fått skypa in till en BarCamp i Tyskland. Vi kände genast att denna nya mötesform måste vi ta till Sverige.

Och vad är en BarCamp? Det är en typ av ”icke-konferens” där deltagarna skapar agendan. Resultatet blir ett fantastiskt engagemang från var och en närvarande, generös kunskapsdelning och nätverkande på hög nivå.

Den 26-27 maj möts vi åter på BarCamp och anmälning öppnar upp inom kort. Det blir några små ändringar efter tidigare deltagares önskemål.Vi har lagt BarCampen på en torsdag-fredag, så att vi alla får helgen ledig. Dessutom har vi bestämt att huvudspråk blir svenska.

Annars blir mycket som tidigare – inspirerande samtal och intensivt nätverkande.

Välkommen till den tredje upplagan av Green Tourism Camp Scandinavia - en BarCamp om hållbarhet inom turism, möten och events

Vi verkar i en växande bransch. Och med tillväxt följer ett ansvar för oss alla att tänka långsiktigt och hållbart. Hållbarhetsfrågorna måste in i de visioner, strategier och affärsplaner vi använder för att utveckla våra destinationer. Först då kan turistnäringen göra skillnad.

Sedan 2013 har vi samlats på en BarCamp i Sigtuna. Här tar vi oss tid att sätta oss ner för att dela kunskap, byta erfarenheter och diskutera dessa angelägna framtidsfrågor. Inspirerade av tidigare diskussioner och samtal bjuder vi nu in till ett tredje möte. Och vi vill att just du ska vara med!

Dela med dig
Enligt konceptet ”unconference” samlar vi personer med ett stort intresse för turism och hållbarhetsfrågor. Era kunskaper och erfarenheter står som grund för diskussionerna. Vid en BarCamp är deltagarna huvudaktörer. Varken talare, föreläsare eller seminarium är förutbestämda. Istället är det deltagarnas engagemang som formar innehållet. Så ta chansen – var med och lyft fram de hållbarhetsfrågor du brinner för, nya tankar och idéer eller de frågor du funderar över.


Hör gärna av dig till Camilla Zedendahl om du har några frågor. Antalet platser är begränsat. Så det är först till kvarn som gäller.

Pris: Uppgift saknas i dagsläget

Anmälan: Du får boka tidigt-rabatt fram till den 23 mars

Plats: Hotell Kristina i Sigtuna, Svanen- och KRAV-märkt

Adress: Rektor Cullbergs väg 1, 193 35 Sigtuna, Sverige

Latitud/longitud: N 59°37.114' O 17°43.637'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier