Warning_sign
Det här evenemanget har redan varit.

Återvinningsgalan

Miljö- & naturvård

Onsdag 25 november 2015 klockan 18.00 i Göteborgs stad

Avfalls- och återvinnningsbranschens årliga Återvinningsgala

Anmäl dig/köp biljett ...

Återvinningsgalan i ny skepnad

När den sjunde upplagan av Återvinningsgalan ska gå av stapeln, så blir det inte bara i ny lokal utan i en ny stad, Göteborg. På Clarion Hotell Post kommer Återvinningsgalan arrangeras den 25 november.

Flytten av Återvinningsgalan från Stockholm och Nalen görs på grund av att arrangören, facktidskriften Recycling & Miljöteknik, vill nå en ny publik från andra regioner.

Vi tror att detta kommer vitalisera galan som företeelse och event. Vi har nu arrangerat galan i sex år i Stockholm, och är inte främmande för att göra det igen, men i år kommer vi hålla till i Göteborg. Vi har fått postiv feedback på våra planer att flytta galan, berättar Martin Dyberg, chefredaktör på Recycling och Jerker Evaldsson , mediechef.

Varmt välkomna till Återvinningsgalan 2015!

Varför en återvinningsgala?

Avfalls- och återvinnningsbranschen är en av de snabbaste växande marknaderna i Sverige och Europa. Svenskt kunnande och tekniska lösningar i främsta ledet vad gäller omhändertagande, behandling och insamling av avfall. Tillväxten ökar och trenden ser inte ut att vika av de närmaste åren med tanke på all den klimat- och miljödebatt som pågår i samhället idag.

Vi som ständigt och jämt, följer och analyserar, rapporterar och bevakar branschen ser att framtidstron spirar på det flesta håll. Svenskt kunnande har gott renommé ut i världen. Därför instiftade vi 2007 ”Swedish Recycling Awards” för att premiera lysande innovationer, investeringar, personliga insatser eller produktförbättringar, som gjort avtryck i såväl företagets eller kommunens ekonomi som miljö.

Varför ska man hålla en återvinningsgala?

Svaret är enkelt , för att svensk återvinningsindustri förtjänar det. Branschen gör nytta, man bedriver företagsverksamhet samtidigt som miljöinsatser skapas. Att återvinningsektorn är en av de snabbast växande branscherna i Sverige och Europa är ett bevis på detta.

Konferencier är Ingvar Oldsberg.

Pris: 1 695 kr, exklusive moms

Plats: Hotell Clarion Post i Göteborg

Adress: Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg, Sverige

Latitud/longitud: N 57°42.487' O 11°58.497'

Google Maps för platsen
Spara i din Outlook eller kalender Kontakta Fler evenemang i samma kategorier